lunes, 4 de diciembre de 2006

El Patrimoni arquitectònic a Molins de Rei

L’altre dia vaig llegir una noticia publicada a Molins Reials sobre la Plaça de la Creu em va sorprendre pues feia dos dies que passejant per la mateixa plaça i encara no estava posada la creu de cartró que l’article en qüestió esmentava.
Al dia següent vaig veure que era veritat. Tot això en ve al cap sobre un article que va publicar el meu company Fernando Espinosa sobre l’estat del patrimoni històric de la Vila, la veritat es que es molt deplorable però sobretot es mes preocupant com desde les administracions i en el cas de L’Ajuntament de Molins de Rei es mes patent, pues no es fa lo suficient per mantenir el poc llegat que els nostres avantpassats ens han deixat.
De molt poc serveix la feina de divulgació que es fa desde el Museu Municipal (per cert la web es de la Diputació de Barcelona no del nostre Ajuntament) i alguns historiadors de la Vila de la nostra historia, si això no va acompanyat per l’actuació decidida de les administracions per conservar i mantenir el nostre patrimoni. Tant sols poso un exemple, les restes de l’antic Palau dels Requesens, si algú es passejar per la part del darrera del Mercat provisional pot observar l’estat en el que es troba una part important de la nostra historia.

1 comentario:

Santi Costa dijo...

Hola miguel:
He encontrado por casualidad tu blog, muy buena idea. Espero que te acuerdes de mi. Un abrazo y a ve si quedamos. aH! Puedes visitar mi blog santicosta.blogspost.com

Un abrazo

SANTI