martes, 8 de enero de 2008

Barak Obama

Fa pocs dies es varen celebrar els “caucus” del Partit Demòcrata dels Estats Units a Iowa (avui son a New Hampshire) que van catapultar al senador per Illinois, Barak Obama, com un seriós aspirant a presidir el país més poderós del planeta. És, sense cap mena de dubte, una sorpresa, sobretot si tenim en compte que la seva rival més directa, la senadora per Nova York Hillary Clinton, era fins fa poc la favorita a totes les enquestes i a Iowa va quedar tercera darrera de John Edwars. Aquesta victòria només s’enten veient l’alta participació que van tenir els demòcrates gràcies a la mobilització de la gent jove i els independents. Està clar que el discurs nou, renovador i fresc del senador Obama està arribant a la gent que vol veure en ell, un canvi a la política nord-americana, després del desastrós mandat del president Bush.


Ara fa uns mesos vaig descobrir al El País Semanal la figura del que es podria proclamar candidat Demòcrata a les properes eleccions presidencials dels EEUU i francament, vaig quedar impressionat pel seu discurs; crec sincerament que és un bon candidat però no estic tant segur de les seves possibilitats de guanyar les eleccions. Confiem que si finalment és escollit candidat tingui la mateixa capacitat de mobilització que està tenint a les primeries del Partit Demòcrata. Endavant Obama!.



CHANGE WE CAM BELIEVE IN BARAK OBAMA

2 comentarios:

Carme Sànchez dijo...

La Jessica em va comentar que tornaves a escriure i he decidit reemprendre les meves visites al teu bloc!!!!

Me n'alegro que hagis "tornat".

Una salutació!!!

Xavier dijo...

Ara que la victòria de Barack Obama sembla possible, moltes persones comencem a tenir esperances en aquest canvi.

Alguns fins i tot pensen com es pot influir en les properes eleccions des d'Europa. Si voleu saber com, visiteu aquest blog: http://postalesporobama.blogspot.com