miércoles, 5 de marzo de 2008

En record del Pere Orriols

Ahir vaig rebre una trucada del meu pare per dir-me que ens havia deixat el Pere Orriols. El Pere ha sigut durant molts anys “com a mínim els que jo recordo” el fotògraf de tots els esdeveniments de la nostra Vila i de gran part de la comarca del Baix Llobregat. Periodista i fotògraf, a la seva vida professional va fer col·laboracions en molts mitjans de comunicació, El Far, el Llaç o El Correo Catalán entre d’altres. Jo personalment feia molt temps que el coneixia ja que sempre ha fet el seguiment de totes les activitats dels partits polítics de la Vila.

Fa uns quatre anys vàrem fer una recerca de fotografies de la història del PSC de la Vila i gràcies al seu ampli arxiu vàrem aconseguir refer la nostra història fotogràfica. Crec que seria molt important poder recuperar el llegat fotogràfic del que disposava el Pere a casa seva per a la resta dels ciutadans ja que ningú com ell ha plasmat la història de la nostra democràcia a Molins de Rei. Gràcies per tot Pere.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

completament d'acord, el Pere una persona molt entranyable.

Unknown dijo...

Apreciat Miguel,
En primer lloc, i en nom de la família, et voldria agraïr les paraules en record a en Pere, i sobretot per acompanyar-nos el dia del seu enterrament.
La passió d'en Pere pel periodisme i per plasmar els esdeveniments que ocorregueren a Molins i a la comarca del Baix Llobregat, durant la seva dilatada carrera com a periodista gràfic, ens ha deixat un llegat fotogràfic del qual prendrem cura. És la voluntat de la família garantir que el seu arxiu es concervi adequadament i es pugui accedir fàcilment en el futur.
Atentament,
Núria Bech i Orriols