miércoles, 18 de junio de 2008

Dia de Festa a Molins

El passat diumenge els i les socialistes de Molins de Rei vàrem celebrar una trobada per agrair els suport que els nostres col·laboradors que campanya rera campanya ens han fet costat. Interventors, apoderats, candidats o els que manipulaven la propaganda a la seu de l’agrupació, la gent del servei de guarderia, a tots ells anava dedicada la Festa.
A tots, i en nom de la executiva de l’agrupació, moltes gràcies.

Va ser un dia rodó en tots els sentits, el temps ens va acompanyar, la paella va estar fantàstica (un deu pel Lluís i el seu equip), l’organització perfecte (un altre deu per l’Esther) i la gent (prop de 250 persones) ens va fer costat com sempre.

També vàrem comptar amb la presència de diferents amics i companys com el José Zaragoza Secretari d’organització del PSC i militant de la nostra agrupació, de José Manuel González, President diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i de l’Antonio Franco ex-director de El Periódico de Catalunya. També vàrem comptar amb la presència de el Joan Barrios, President del PSC de Molins de Rei, la Carme Figueras Diputada al Parlament i també militant de la nostra agrupació i del Xavi Paz, portaveu del Grup Municipal Socialista al nostre Ajuntament; els quals ens van dirigir unes paraules.

Però no vull acabar sense felicitar a l’equip: a la Magda, Fernando, Montse, Jessica, Cristina, Xavi, Sandra, Carles i la resta de col·laboradors del dia com la Teresa, Ricard, Maite, Rafa, José Manuel, Minki, Rosario, Carmen, Conxita, Joan, o la Paquita; a tots i a totes, gràcies.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Buenas tardes, primo, soy Miquel Candela, tu primo de Pallejà.
Es una lástima que los socialistas de mi pueblo no tomen nota de los del tuyo, dando siempre una imagen lastimosa y oportunista, que nada tiene que ver con la verdad socialista catalana. Animo, que lo haceis muy bién. (Te comento en castellano, ya que es la lengua de nuestros padres) Un beso de tu primo Miquel Candela Zaragoza.(mikisametal@msn.com)