miércoles, 4 de abril de 2007

Recte final per les municipals

Estem a setmana santa, ultima parada abans de començar la recta final de la campanya electoral per a les eleccions municipals. I es que encara que la campanya de veritat comenta el divendres dia 11 a les 00:00 hores tots els partits ja em iniciat la cursa electoral. Presentació de candidats, elaboració de programes o altres tipus d’activitats son les que aquest dies previs tots ens afanen a realitzar.

Les campanyes electorals son molt intenses i les eleccions municipals per la seva proximitat mes encara, per això el que la totalitat dels partits de Molins de Rei ens posessin d’acord per regular la propaganda electoral es una bona noticia per tothom sobretot pels ciutadans que no hauran de patir el circ d’altres anys.

Aquesta cursa es reiniciara el dimarts que be i no acabarà fins el dia de les eleccions el diumenge 27 de maig quan els i les vilatanes de Molins tindrem el dret d’escollir qui volem que ens governi els propers quatre anys.

Jo evidentment confio que la candidatura guanyadora sigui la del Xavi Paz un candidat que ja esta acostumat a guanyar tal i com vam fer el passat cap de setmana amb el Barça de hochey patins guanyar la Final Four a Itàlia, del qual ell es el fisioterapeuta. Aquesta mentalitat d’equip guanyador també la te l’equip de persones que el PSC a escollit per governar a Molins de Rei i esperem tornar a guanyar desprès de quatre anys, les eleccions a la nostra Vila.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Benvolgut Miquel et prego canviis el comentari de web oblidada, doncs la meva web des de fa força temps va canviar d'adreça. i la vaig adapatar al .cat

la pots trobar a www.carrasco.cat

Una abraçada

Lluís Carrasco