martes, 28 de noviembre de 2006

Ja tenim nou president de la Generalitat

El nou president de la Generalitat ha promès a les 12.23 hores el càrrec i ha rebut de mans del president sortint, la medalla que l'acredita com a màxima autoritat de Catalunya.
José Montilla substitueix en el càrrec a un altre socialista, Pasqual Maragall que a l’any 2003 va aconseguir la presidència encapçalant el govern catalanista i d’esquerres composat pels partits d’esquerres del nostre país PSC,ERC i iC-EUIA.
Som moltes les esperances que els progressistes en dipositat en aquest Govern, confiem en la maduresa de tots els partits que composen l’Entesa i amb l’experiència adquirida als darrers tres anys perquè no es cometin alguns dels errors que van eclipsa la gran tasca de govern que va aconseguir l’anterior tripartit amb Pasqual Maragall.
L’actual President José Montilla ja va deixa clar al debat d’investidura que les seves prioritats i les del seu Govern son les polítiques socials sense deixar de costat les infrastructures que el nostre territori necessita per al seu desenvolupament.
Crec sincerament que aquest nou Govern serà molt positiu no només per Catalunya sino també per Molins de Rei.

No hay comentarios: