jueves, 23 de noviembre de 2006

Xarxa de Blocs socialistes de Molins de Rei

Fa bastants mesos que son varis el companys de l’agrupació que comenten la possibilitat de crear una petita xarxa de blocs socialistes a Molins de Rei. La idea de poder expressà les nostres opinions polítiques i les nostres inquietuds sobre les coses que passen o no passen a la vila aprofitant les TIC es si mes no apassionant. Crec sincerament que en un futur no massa llunya aquest medi de comunicació serà imprescindible per transmetre el ideari polític al ciutadans, però també i fonamentalment per rebre les opinions i les sugerencies que la gent que no esta directament implicada en política.
Moltes vegades el ciutadà no sap com dirigirse als seus representants polítics es per això que en decidit iniciar aquesta experiència per tenir un mecanisme mes, que ens permeti arribar a qui tingui un cert neguit per les coses que passen a Molins i el seu entorn.
A Molins de Rei fa temps que la xarxa funciona i son varies les entitats que tenen una pagina web i polítics, que utilitzen internet per explicar la seva feina, la actual Consellera de Benestar i Família Carme Figueras i companya del partit va ser la pionera, i el actual Primer Tinent d’Alcalde de la Vila Víctor Puntas de ERC-AM li va seguir, creien però que falta molt per fer i es per això que iniciem aquest projecte.
Nosaltres no inventen res fa temps que el PSC va crear la blogosfera socialista entre les quals vull destacar el Bloc del company Miquel Iceta Portaveu del PSC al Parlament de Catalunya i un del pioners a la xarxa.
Confien que aquesta experiència tingui èxit i que sigui una eina mes pels ciutadans i ciutadans de la Vila.

1 comentario:

Anónimo dijo...

M'agrada, m'agrada molt... t'aniré llegint... això és una mostra més de que els socialistes de Molins de Rei van endavant i ja no els podrem parar!!!! FELICITATS!!