jueves, 12 de abril de 2007

Menys propaganda institucional i mes solucions.

Els darrers dies estem rebent a les nostres cases diferents documents o llibres on l’actual equip de govern fa una explicació de les seves accions durant aquest mandat. Mes enllà de l’ectoralisme de les publicacions que es fan o que podem veure als mitjans públics municipals, el dubte que tinc es sobre la necessitat que te l’actual govern municipal d’explicar el que fa. Es a dir si realment han fet tot això que diuen i esta BEN FET, no faria falta explicar-ho ja que el ciutadà l’utilitzaria i ja seria conscient de les millores que hagi pogut tenir la Vila. Jo no dubto que a Molins de Rei s’han fet coses es evident i que algunes de les seves accions son molt positives pel ciutadà, però crec que els vilatans i les vilatanes tenen la sensació que en tornat a perdre moltes oportunitats. L’actual equip de govern te molts projectes però no es materialitzen i el que es pitjor no solucionen els problemes reals dels nostres ciutadans i ciutadanes, la circulació, l’aparcament, l’habitatge, la salut...etc. son problemes que cada dia que passa s’agreugen.

El pitjor de tot això es que les obres que es comencen es fan malament, exemples con el del Barri del Canal on porten enpantanats varis mesos amb moltes deficiències o les obre del Mercat Municipal on l’obsessió de l’actual govern per inaugurar abans de les eleccions porta de cap a tothom incloses les “goteres”.

Jo crec que si les coses es fan be i amb planificació no fa faltar gastar tants recursos públics per fer “autobombo”, es a dir més feina i menys fotos.

Per altra banda vull donar la benvinguda a un altra incorporació a la blogosfera socialista molinenca el company Paco Enrique.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Este fin de semana recibí el lib rito y el dvd (que por cierto estaba rayado), y bueno es que parece que todo lo que ha hecho está perfecto, no se lo que habrá costado todo esto pero se estan dando un buen autobombo antes de las elecciones

Víctor dijo...

Los socialistas del PSC de Cervelló no sólo se hacen autobombo a través de las cartas del alcalde, los folletos a todo color, la revista municipal, etc., sino que además utilizan a la policia municipal, uniformada y en coche patrulla, para repartirlos.

Si llamas a la policia urbana para una urgencia contestan que "están ocupados" cuando en realidad están haciendo un trabajo de propaganda.

Es una aventura más de Cervelló City, la ciudad del futuro.

Saludos
Víctor