lunes, 23 de abril de 2007

Presentació candidatura del Xavi


Dissabte prop de 500 persones ens vàrem acompanyar a la presentació publica de la candidatura del PSC (l’equip del Xavi), la veritat es que l’acte va esta molt be, tant per l’entusiasme del públic com pel discurs del Xavi, i com no per l’entrega dels companys i companyes de la llista que ja fa uns dies que no paren de treballar fen el porta a porta a totes les cases de Molins de Rei i demostren que tenim molt bon equip.

Avui però vull recomanar una lectura que per mi sintetitza allò que els i les socialistes de Molins volem per la nostra Vila, una carta oberta escrita pel Carles Pi que sota el títol “Perquè votaré a Xavi Paz” publica al seu bloc personal. Molt be Carles.

Per últim un comentari per l’esperança ahir Ségolèn Royal va treure uns bons resultats a la primera volta per les eleccions presidencials de França i es disputarà la presidència amb el candidat de la dreta Nicolas Sarkozy, confien que pugui dona la sorpresa i proclamar-se en la primera presidenta de la República Francesa.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei dues cosetes. Em sembla que el dissabte no erem 500 persones. Seriem al voltant de les 200-250 persones. No intentem caure en el parany de dels altres en duplicar la xifra, com CiU a la plaça de l'ajuntament que van dir que eren 300 i no van arribar no als 150!! Siguem més onestos.
I per altra, també crítica constructiva, la carta del Sr Pi és un pél fluixa i s'assembla molt a una redacció que pot fer qualsevol xicotet de l'institut per definir qualsevol candidatura.

Sols això.
La presentació molt bé com el del foment.

Un votant vostre.

un que va montar i recollir. dijo...

cadires hi habia col.locades unes 350, més dos blocs de cadires sense col.locar, un d'ells (80aprox) els propis asistents les van col.locar i l'altre que quedaba més amagat no, però la grada estaba plena, company, la xifra no esta inflada, com tu be dius no ens fa falta, i gràcies per la teva assistència.

Anónimo dijo...

Tens raó, company. Sóc un xicotet d'institut. Tenim sort, al món, de persones tant entenimentades, objectives i numèriques com tu. Segueix així.

Karles