jueves, 3 de mayo de 2007

Activitats de campanya

Aquest darrers dies la pre-campanya de les eleccions municipals fa que no pugui escriure tant com a mi m’agradaria, i es que encara que manquen 7 dies per l’inici oficial de la campanya l’activitat de tots els partits i coalicions que ens presenten es frenètica. Això es veu sobretot a la xarxa on per primera vegada podran gaudir d’una campanya online de veritat i es que practicament tots els partits tenen pagina web on parlen de la seva campanya.
El PSC, son potser els que tenint la pagina mes electoral amb una adreça personal del nostre candidat el Xavi, xavipaz.cat, però també podem veure les pagines de la resta de partits excepte la del PP que de moment no te campanya a la xarxa. Així tant IC-ENMR, ERC-AM, CiU i la CUP son actius a la xarxa i alguns candidats tenen el seu bloc personal com el Xavi Paz, Víctor Puntas, Joan Ramon Casals i el Alex Maimó.

Del PSC també tenint blocs personals alguns del nostres candidats com l’Ester Espinosa, Jessica Revestido, Fernando Espinosa , Pilar Guzman, Carme Figueras, Carlos Garcia o el Joan Barrios. Com podeu veure una campanya força animada a la xarxa.

No hay comentarios: