jueves, 31 de mayo de 2007

El post de les eleccions

Vull començar agraint als i les votants que el passat diumenge ens vàrem donar la seva confiança, concretament als 2.950 vilatans i vilatanes que van donar suport a la candidatura del Xavi Paz, també felicitar al cap de llista de IC-ENMR Ivan Arcas per la seva victòria, que amb 3.094 vots i per només 144 vots va ser el guanyador de les eleccions, però també a la resta de formacions polítiques especialment a CiU i a la CUP les dues úniques formacions que pugen en vots i percentatge tot i que en el cas de la CUP es normal ja que mai havien presentat candidatura. Només un desencís la manca de participació i es que a Molins de Rei només vàrem votar el 54 per cent dels electors.

Ara toca parla i arribar a acords per tenir un bon Govern a la Vila estable i fort i amb els objectius clars i això de ben segur que tots i posarem de la nostra part perquè així sigui.

Però no vull oblidar la feina i l’esforç dels i les militants i simpatitzants del PSC, dels nostres amics i col·laboradors que han fet possible la campanya. Tot va començar ara fa quatre anys quant desprès de guanyar les eleccions vàrem iniciar la nostra tasca a l´oposicio, GRACIES a tots els que des de aquell dia ens ham recolzat, gràcies al regidors i les regidores que primer amb la Carme Figueras i desprès amb el Xavi Paz han fet un treball fantàstic. No puc dir noms perquè segur que hem deixaria algú i no seria just, però si que vull dir una cosa TOTHOM a treballat molt i de una forma imparable des de el dia que vàrem escollir al Xavi el nostre candidat. Només tinc paraules d´agraiment per tots i totes molts d´ells anònims que amb el seu recolzament han contribuït al resultat del passat diumenge i que mica a mica s´incorporen al projecte dels i les socialistes de Molins de Rei.

Per acabar vull donar una felicitació molt especial al nostre candidat el Xavi Paz ell com ningú sintetitza la nostra campanya, Passió, Il·lusió i Perseverança, enhorabona Xavi i gràcies per liderar el nostre projecte.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Noiet, la feina comença ara... Hem arribat fins aquí i encara tenim molt per davant.
Ànims a tothom!!!