domingo, 10 de junio de 2007

El moment de la veritat


Dos setmanes desprès de les eleccions municipals encara no se sap qui serà l’alcalde però sobretot el que no sabem quines seran les prioritats del proper mandat i es que encara ningú a dit públicament quines son les prioritats que marcaran el calendari els propers quatre anys.

La dificultat del panorama polític a Molins fa pensar que tot es possible i que a l’hora de arribar acords els partits pensin mes en quotes de poder que en projectes de Vila i això es un greu error. Els i les ciutadanes han de tenir un missatge clar dels seus governants i lo primer que han de visualitzar es de com els polítics resoldrem els seus problemes.

Els problemes de mobilitat i aparcament, la manca de places a les escoles bressol mes equipaments per la Gent Gran o una nova Biblioteca en condicions son fites que els i les polítics de la Vila no podran renunciar durant aquest mandat, perquè si no tenint el risc que els ciutadans continuïn veien la política com una cosa llunyana i fa que alguns pensi que no val la pena votar, si realment no complint amb els compromisos que agafem a les campanyes electorals.

Els i les ciutadans volem governs solvents amb capacitat de gestionar de liderar i il·lusionar, amb credibilitat i confiança, qui compleixi aquest requisits, tindrà de ben segur als i les socialistes de Molins de Rei al seu costat.

Perquè el PSC a demostrat que signifiquen aquests compromisos com molt be explicava la meva companya Pilar Guzman al seu Bloc on posava com exemple el municipi de Sant Vicenç dels Horts on la seva alcaldessa Amparo Piqueras a demostrat com es pot transformar una ciutat i en paral·lel redreçar la seva economia, o el Juan Antonio Vázquez de Sant Feliu de Llobregat una ciutat que començar a tenir uns serveis moderns i de primer ordre, dos pobles i dos lideratges que desprès de només quatre anys de govern Socialista han consolidat les seves majories.

1 comentario:

juseoi dijo...

Esperem que el sentit comú de la opciò mes votada, encara que per poc, entri en raó. Pero de moment la cosa no pinta bé. Sòc pare de la Sinia i encara estem esperan un informe de les probes fetes sobre el terreny, on l´Alcalde va assumir el paper de comuniar-ho.