domingo, 24 de junio de 2007

Temps de treballar i reflexionar

Ara que ja coneixem quina responsabilitat inicial tindrà cada partit molinenc els propers quatre anys ja podem començar a planificar i a treballar, tal i com explicava l’Esther Espinosa al seu bloc.

Però sense cap mena de dubte també es moment de reflexionar, l’alta abstenció a les darreres eleccions municipals no fa mes que constatar que els polítics no hem sabut explicar als i les ciutadanes la importància de les decisions que es prenen a l’Ajuntament. Un exemple es la noticia que hem pogut llegir a diversos mitjans de comunicació sobre el transport públic i privat a la zona del delta del Llobregat i la seva zona d’influència, que va donar a conèixer el Departament de Política Territorial i Obres Publiques i el Ministeri de Foment. Al document es poden veure les 25 actuacions que les dues administracions estan duent a terme en matèria de transport públic (metro, rodalies, tramvia) i les connexions de diverses vies de la nostra comarca. Jo voldria destacar dos la primera la connexió de la A-2 des de Pallejà amb la AP2 a l’altura de Molins de Rei tal i com el PSC de Molins de Rei va posar al seu programa electoral, i que la mateixa disposi d’un accés a la Vila per la zona, per millora el trànsit al centre de Molins i disposar d’un accés directe a l’autopista sense tenir que creua tot el poble. Que això estigui funcionant l’any 2011 depèn molt de la pressió que faci el nostre Ajuntament.

El segon es el trambaix, segons el comunicat ara mateix només es contempla la seva arribada a Sant Feliu de Llobregat i serà feina dels ajuntaments de Sant Feliu, Molins de Rei, Pallejà i Sant Vicenç que aquesta línia arribi fins a l’intercanviador dels FFCC de la Generalitat a Quatre Camins.

Confiem que l’actual equip de Govern de la Vila entengui que això no ho “decideix només Molins de Rei” i que cal treballar amb la resta de les administracions per aconseguir els objectius.

Aquest són només dos exemples de l’important que són les administracions locals i en concret l’Ajuntament de la Vila i que un gran nombre de ciutadans i ciutadanes (un 44% a les darreres municipals a Molins de Rei) no van creure necessari participar per decidir quins havien de ser els seus representants els pròxims quatre anys, per això crec que el que hem de fer es TREBALLAR però també REFLEXIONAR.

No hay comentarios: