lunes, 11 de junio de 2007

El futur dels Socialistes de Molins de Rei esta assegurat

Sovint quant fem anàlisis de les campanyes electorals els partits analitzen els resultats per numero de vots, percentatges, participació i regidors, Però també es pot saber si un partit respon a les expectatives veien la gent que te al voltant.

El PSC de Molins de Rei sempre ha estat un partit viu amb moments molt bons i moments mes complicats, tal i com ha de ser a un partit que com el nostre, que es va fundar a l’any 1979. Per les nostres files han passat centenars de persones la gran majoria d’elles anònimes que ara no hem posaré a enumerar perquè de ben segur que em deixaria algú i no seria just.

Ara, desprès de les darreres eleccions municipals vull fer una altra vegada un agraïment a tota la gent que ens ha ajudat durant la campanya, realment han sigut varies les persones que d’una manera desinteressada ham col·laborat amb nosaltres. Els i les Socialistes de Molins em tingut un procés de renovació important, incorporant gent nova sense oblidar als que ja estaven a dins i ampliant a mes gent la seva base social, a tots ells gràcies.

Però ara mateix vull tenir unes paraules pels joves que desprès d’aquesta campanya tornem a posar en marxa d’una manera renovada la Joventut Socialista de Molins de Rei. Això personalment per mi es un motiu d' especial satisfacció doncs em fa recordar com ara fa uns 22 anys i conjuntament amb el meu bon amic Jose Manuel Campesino (Campe) i amb l’ajut de varis amics nostres vàrem fundar l’Agrupació local de la JSC. Van ser moments inoblidables on vàrem fer política amb i pels joves i que a mi personalment en va portar a la política d’àmbit nacional quan al 1991 vaig ser escollit secretari d’Organització de la JSC a Catalunya. Benvinguts i benvingudes als i les companyes de la JSC de MdR, i ¡¡visca la JSC!!.

4 comentarios:

Paqui Soriano dijo...

Companys/es,

La meva més sincera felicitació per tot el treball realitzat. Després de tants dies de treball i esforç pel projecte socialista els nostres municipis estan més forts que mai.

Podré convidar-te a un café la propera setmana? Tenim molt a parlar...

Un fort petó per als socialistes de Molins!

Anónimo dijo...

de moment el present és tant dolent com el passat.
t’adjunto la resposta a la carta que vaig demanar que llegís per antena el director de RMR .
VISCA LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ (en una conversa personal)

Josep Barba Raventós
Moliners Televisió Digital Catalana

De: El Llaç [mailto:elllacinfo@telefonica.net]
Enviat: martes, 12 de junio de 2007 12:19
Per a: jb@guai.com; El Llaç
Tema: sobre la teva col•laboració a El Llaç

Benvolgut Josep Barba
el consell de redacció de la revista i la junta de Fòrum XXI ha decidit que no continuïs amb la teva col•laboració en El Llaç.

Els motius són diversos però a grans trets ens sentim dolguts per la carta que vas enviar a Ràdio Molins de Rei dijous passat, poques hores abans que sortís el número extraordinari del Llaç en el qual hi hem esmerçat més d'un any de feina.
Evidentment som partidaris de la llibertat d'expressió, faltaria més, però considerem que has exagerat amb la teva crítica i sobretot has fet públiques converses personals amb el nostre director, Josep Ferrer.
Quan tothom estava molt content pel resultat del número extraordinari -hem rebut moltes felicitacions- tu vas sortir amb l'estirabot de la carta a la ràdio.
Entenem que tot és degut a que no has llegit bé la revista o no vas escoltar amb prou claredat les paraules que va pronunciar durant l'acte en Francesc Santolària.
El teu nom no és l'únic que hem oblidat, a la darrera dècada també hi falta el nom del pare del nostre director, en Josep Ferrer Gibernau que col•laborava mensualment amb l'estadística parroquial o el del Secretari de Fòrum XXI, en Pep Torné que és qui signa els articles del Fòrum.
Com veus l'oblit no es tractava d'una qüestió personal.

Tenim dues col•laboracions teves pendents per publicar. La primera d'elles hauria de sortir en el nº que estem acabant d'elaborar però no podrà sortir per motius d'espai. Tu decideixes si vols que ho publiquem o no.

gràcies

Consell de Redacció del Llaç

Anónimo dijo...

Vuestro trabajo fue importante hace 22 años, y lo es ahora. Que los que entonces éramos unos críos, ahora estamos a vuestro lado.
Que sin vosotros las JSC del 07 tampoco estarían en marcha.
Nos queda mucho por hacer, y como tú dices, tenemos el futuro asegurado.
GRACIAS
ÁNIMO!!!!

Anónimo dijo...

¿Esto de lo de el llaç que tiene que ver con el blog de miguel? creo que esto es liar al personal. No se donde quiere llegar este comentario.

Saludos Miguel.