miércoles, 13 de junio de 2007

Per un nou Govern a Molins de Rei

Avui finalment els actuals socis del govern municipal anuncien en roda de premsa que es reedita “amb matisos” l’acord de continuïtat al poder. IC-ENMR, ERC-AM i CiU han signat per governar la Vila els propers “quatre anys”. Poso aquestes cometes perquè desprès de veure l’espectacle que alguns han donat els darrers dies al voltant dels pactes no se quina durada tindrà tot això, confiem que pel be de la Vila tot vagi be.

Els socialistes ens quedem a l’oposició amb la tranquil·litat dels que creiem que hem fet el que havíem de fer. Nosaltres hem apostat per un nou govern a la Vila amb mes empenta mes ambició i mes força i això no ho a entès cap de les altres forces polítiques, que han optat per el continuisme. Farem una oposició responsable i constructiva, com als darrers quatre anys però el que no farem és la feina dels que governen, això si quan vulguin parlar dels temes importants de Vila ens tindran al seu costat.

Ara toca treballar per aconseguir que el nostre objectiu de tenir UN NOU GOVERN a MOLINS DE REI es pugui assolir a les properes eleccions municipals de l’any 2011.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Hem fet el que havíem de fer, ho estem fent i ho farem. No hi ha dubte.
Oposició responsable, oposició constructiva, treball constant, proper i de qualitat.
SEMPRE!!
Jo sí que confio en NOSALTRES...

Anónimo dijo...

... Jo també hi confio.. ànims que en menys d'un anya aquest trenquen el pacte...

Anónimo dijo...

En efecte... des de la reraguarda us dic que HEU FET el que HAVIEM DE FER: el temps ens acabarà donant la raó.

AVVGUIERA dijo...

doncs si no hi ha més remei OPOSICIó.

Però cal tenir clar que per a vertebrar les polítiques que portem en cartera des de l'oposició no s'hi arriba.

Cal cercar més vies i més imaginatives per trencar dinamiques consolidades.

Algú pot tatxar de barroeres determinades maneres però cal assaigar-les si no es fà tens un projecte a la banqueta en un partit de quatre anys que guanyaran altres.

Anónimo dijo...

Prefereixo que us quedeu a l'oposició. No m'ha agradat la prepotència que heu mostrat al llarg de la campanya electoral i tenia por que la traspasséssiu al govern de Molins. Crec que és un aspecte que podeu millorar durant els propers anys.

Joan

Anónimo dijo...

De debó creieu que la gent de Iniciativa és deixaria trepitjar com vosaltres?
Caldra posar el collons sobre la taula i dir PROU a la marginació I persecució de la majoria silenciada, anulada, abandonada.
RECLAMEU LA PARTICIPACIO EN LA COMUNICACIO
l'endema del debat dels candidats, cap comentarista de radio defensava el 3000 votants del PSC, la nit electoral cap comentarista de rmr representava la veu del 3000 votants del PSC. Els neutrals de el llaç i forum son els reprentants de la veu de Iniciativa.
I la tele molins no te ni director depent directament d'alcaldia.
VISCA LA PARTICIPACIO!!!