lunes, 25 de junio de 2007

Més de 12.000 visites al meu bloc

El primer que vull fer és agrair a tothom que llegeix el meu bloc per la seva paciència. Gràcies a vosaltres he arribat a les 12.000 pàgines visitades i la veritat és que no havia pensat mai que la meva pàgina arribés a tenir tantes entrades.

Avui faré unes quantes recomanacions, començaré per una nova incorporació a la blogosfera socialista molinenca, la del company Anton Sanchez membre de la Comissió Executiva Local del PSC de Molins de Rei; la segona és la del company de Sabadell Lluís Monge, recentment escollit regidor a la seva ciutat natal; i la última la de la regidora socialista de Castelldefels Carme Sanchez, una bona lectura com podreu veure.

En referència al meu escrit d’ahir sobre la participació, un article de Jordi Sanchez publicat ahir al diari El País i que amb el títol “Horas bajas para la democracia” aprofundeix i reflexiona sobre l’abstenció.

Un altre article que vull recomanar és el que publica avui el mateix diari "¿Seleccionar élites o formar profesionales?" i en el que el catedràtic de política econòmica per la Universitat de Barcelona Anton Costas analitza el darrer número de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari Catalunya, on parla del “sistema universitari públic català”; una petita reflexió sobre la política universitària catalana.

No hay comentarios: