lunes, 23 de abril de 2007

Presentació candidatura del Xavi


Dissabte prop de 500 persones ens vàrem acompanyar a la presentació publica de la candidatura del PSC (l’equip del Xavi), la veritat es que l’acte va esta molt be, tant per l’entusiasme del públic com pel discurs del Xavi, i com no per l’entrega dels companys i companyes de la llista que ja fa uns dies que no paren de treballar fen el porta a porta a totes les cases de Molins de Rei i demostren que tenim molt bon equip.

Avui però vull recomanar una lectura que per mi sintetitza allò que els i les socialistes de Molins volem per la nostra Vila, una carta oberta escrita pel Carles Pi que sota el títol “Perquè votaré a Xavi Paz” publica al seu bloc personal. Molt be Carles.

Per últim un comentari per l’esperança ahir Ségolèn Royal va treure uns bons resultats a la primera volta per les eleccions presidencials de França i es disputarà la presidència amb el candidat de la dreta Nicolas Sarkozy, confien que pugui dona la sorpresa i proclamar-se en la primera presidenta de la República Francesa.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei dues cosetes. Em sembla que el dissabte no erem 500 persones. Seriem al voltant de les 200-250 persones. No intentem caure en el parany de dels altres en duplicar la xifra, com CiU a la plaça de l'ajuntament que van dir que eren 300 i no van arribar no als 150!! Siguem més onestos.
I per altra, també crítica constructiva, la carta del Sr Pi és un pél fluixa i s'assembla molt a una redacció que pot fer qualsevol xicotet de l'institut per definir qualsevol candidatura.

Sols això.
La presentació molt bé com el del foment.

Un votant vostre.

Anónimo dijo...

cadires hi habia col.locades unes 350, més dos blocs de cadires sense col.locar, un d'ells (80aprox) els propis asistents les van col.locar i l'altre que quedaba més amagat no, però la grada estaba plena, company, la xifra no esta inflada, com tu be dius no ens fa falta, i gràcies per la teva assistència.

Anónimo dijo...

Tens raó, company. Sóc un xicotet d'institut. Tenim sort, al món, de persones tant entenimentades, objectives i numèriques com tu. Segueix així.

Karles