jueves, 29 de noviembre de 2007

Ja he tornat

En primer lloc vull demanar disculpes a tota la gent que les darreres setmanes em deia que perquè no escrivia al meu blog, avui com podeu veure torno a la càrrega. De totes maneres la lectura estava assegurada ja que varis del meus companys han continuat escrivint. El Xavi, la Jessica i el Fernando són els més prolífics però també podeu llegir a la resta.

La veritat és que des de l’estiu fins aquí han sigut uns mesos intensos i ha passat de tot. Podríem parlar de l’AVE o de Rodalies; de la casa gran del Catalanisme; de les picabaralles d’en Mas i en Duran o de les discussions internes a ERC.

Són també mesos intensos en els que els ajuntaments aproven les seves ordenances fiscals, que són els instruments que regulen els impostos i les taxes que s’hauran de pagar el proper any i també han d’aprovar els pressupostos per l’any vinent; suposem que el de la nostra Vila es presentarà aviat...

També és un bon moment per fer balanç de l’any, per veure quines són les coses que han passat i analitzar les errades comeses per no tornar-les a repetir.


Però sobretot és un moment per mirar cap al futur, a prop queden les properes eleccions generals i crec que és un bon moment per explicar a tothom què ha fet el Govern de Zapatero durant els darrers quatre anys. El PSC de Molins de Rei fa temps que ho fa, i el proper dia 4 de desembre ho podrem veure de molt a prop ja que la companya Carme Chacon, Ministra de Vivenda, visitarà la nostra Vila per signar un conveni de col·laboració entre el nostre Ajuntament i el govern de l’estat per finançar una part de les obres del Mercat Municipal. A la Carme els i les socialistes de Molins la coneixem molt bé, va estar aquí amb nosaltres el dia que vàrem presentar al Xavi Paz com a candidat a l’alcaldia; aleshores era Vice-presidenta primera del Congrés dels Diputats. Al mes de juliol passat el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero la va nomenar ministra de Vivenda en substitució de Maria Antonia Trujillo, cinc mesos després del seu nomenament i mentre algunes forces polítiques de la nostra Vila la criticaven per tapar la seva pròpia incompetència, ja tenim aquí el finançament acordat. Hem de dir que va ser l’alcalde de la Vila que va demanar al portaveu del nostre Grup Municipal el Xavi Paz de treballar conjuntament per aconseguir la signatura del conveni i així ho hem fet amb lleialtat i discreció, tal i com ha de ser.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Sí que feia falta que tornessis sí...