martes, 24 de julio de 2007

Ja arriben les vacances

Queden uns dies per l’arribada del mes d’agost, data que la gran majoria dels ciutadans i les ciutadanes aprofitem per fer vacances, descansar i gaudir una mica de la família i els amics. Els darrers mesos han estat frenètics i és normal que tothom vulgui gaudir d’uns dies de descans.

És veritat que aquests dies la vida continua i això ho saben molt bé els veïns i veïnes de Barcelona que com explica el Ferran Espinosa han patit un monumental i incomprensible “apagón”.

També tenim la polèmica de l’AVE al seu pas per la ciutat de Barcelona i és que el passat divendres el ple municipal va aprovar una incoherent moció de l’oposició municipal per demanar el canvi de traçat de la línia, en relació a aquest tema podeu llegir una interessant reflexió del Joan Barrios al seu Bloc i veure quina va ser la posició de CiU, PP i ERC fa algun temps.

I també tenim activitat al PSC i és que el dilluns passat uns 700 militants i simpatitzants amb una forta representació de la nostra agrupació, varem assistir a la Nit d’estiu del PSC del Baix Llobregat, on varem veure, saludar i escoltar a la nova ministra de Vivenda, la Carme Chacon i al secretari d’organització del PSC José Zaragoza, tal i com també explica la Jessica Revestido al seu bloc.

Bé, finalment només vull desitjar unes bones vacances a tothom, als que marxen de vacances a la muntanya o al mar, a visitar altres ciutats o països, i també aquells que no marxin a cap lloc i es quedin a la nostra estimada Vila a tots i a totes BON ESTIU.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon estiu a tú també...

Anónimo dijo...

Hola Miguel,

He vist el teu blog i està molt bé, encara que he vist que fa temps que no l'actualitzes.
T'invito a que visitis www.bleews.cat i si t'interesa que et registris i puguis enllaçar el teu blog a la categoria de política o de blogs personals per tal d'incrementar les visites cap a aquest. Cada cop que publiquis una entrada en el teu blog apareixerà automàticament a bleews. També pots fer que els usuaris del teu blog votin les teves noticies, formar grups d'usuaris amb notícies similars, etc.

Per qualsevol altra cosa el meu mail és info@bleews.com i ja saps on trobar-me.

Salutacions,

Marc
L'equip de Bleews

PD: Sento haver contactat a través de comentari, però no he trobat cap altra manera. No cal que publiquis el comentari.

Anónimo dijo...

El Partido Socialista Europeo (PSE) lanzó hace apenas un mes una campaña llamada "Manifesto 2009" para implicar a los ciudadanos europeos en la elaboración del programa electoral para las europeas de 2009.

Para ello desde la sede central en Bruselas han montado una plataforma de participación y debate en inglés y francés.

En contacto con los responsables directos de la campaña, un grupo de activistas del PSE en España concluímos que era conveniente llevar este debate a los ciudadanos de cada país sin que el conocimiento del idioma inglés o francés representara un problema. Para ello, se ha lanzado un blog que pretende recoger los debates de la campaña europea en castellano, para hacerlo accesible al mayor número posible de ciudadanos.

Esta es su dirección: www.manifiesto2009.es

Os pedimos que desde tu blog participes en la campaña, bien enlazándonos, hablando del blog en un post, participando como redactor, comentando o como se te ocurra.