lunes, 9 de julio de 2007

Carme Chacon Ministra d’ Habitatge i Urbanisme.

Aquest matí ha pres possessió del càrrec la nova ministra d’ Habitatge i Urbanisme la companya i amiga Carme Chacon. És el nomenament de la confirmació de que una nova generació de polítics van prenent el relleu al PSC. Ja fa uns mesos vaig escriure que el canvi es visualitzava en gent con el Jordi Hereu i d’altres alcaldes i alcaldesses que, a les darreres eleccions van ser confirmats als seus càrrecs, o gent com el Xavi Paz als que el futur també els depara molts èxits.

Però vull comentar un parell de coses de la Carme que aquest darrers dies no ha dit la premsa perquè com podeu llegir són molts els mitjans de comunicació que parlen d’ella. El diari El Mundo, El País, ADN, La Vanguardia o el telenoticies de tv3 són alguns.

Vaig conèixer a la Carme ja fa uns anys quant tots dos encara militàvem a la Joventut Socialista de Catalunya , ella encara compaginava els seus estudis amb la seva gran afició, el bàsquet també com a entrenadora d’un equip. La veritat es que la Carme sempre ha sigut una persona inquieta, treballadora incansable i compromesa com ningú. Ho va demostrar quant la van escollir regidora a l’any 99, de la seva estimada ciutat, Esplugues de Llobregat. D’aquestes eleccions explicaré una petita anècdota. Com ja sabeu la Carme Figueras es va presentar per primera vegada com a cap de llista a la nostra Vila aquell any, el resultat va ser espectacular i vàrem pujar tres regidors i ens quedàrem a poc vots de IC-ENMR, però també recordarem aquell dia per que es vam tenir que repetir les eleccions al barri de la Riera Bonet i l’escrutini de aquella taula no va finalitzar fins les set de la matinada, doncs la Carme Chacon ens va acompanyar durant gran part de la nit fins que a primera hora del mati van donar els resultats, i es que la seva relació amb la nostra Vila sempre ha estat molt especial; com quant li vam demanar que presentés al Xavi com a cap de llista del PSC de Molins de Rei i ella ho va acceptar ràpidament.

Però sobretot, la Carme es una persona preparada, capaç i, de ben segur que assumirà aquest nou repte com sempre ha fet ella, amb molta il·lusió , voluntat i ganes de tirar endavant.

Enhorabona Carme

No hay comentarios: