martes, 26 de febrero de 2008

Ja està aquí la campanya

Ahir a la nit es va celebrar el primer cara a cara entre els dos candidats amb possibilitats de presidir el Govern de l’estat, Mariano Rajoy y José Luis Rodríguez Zapatero. La gran majoria dels mitjans que van fer enquestes donen com a guanyador a Zapatero encara que per un marge massa estret; així sembla que el debat de la setmana que ve serà molt important per les aspiracions de tots dos i per intentar mobilitzar l’electorat sobretot el progressista que segons totes les enquestes sembla estar-ho menys.


Jo crec que el debat el va guanyar el Zapatero bàsicament per dos motius: va ser l’únic que va fer propostes de futur i segon va ser el menys “barroer”.

Com ja sabeu la campanya va començar el passat dijous a la nit amb la tradicional sortida per penjar cartells, encara que a Molins sembla que només vàrem sortir nosaltres tal i com explicar la Jessica al seu Blog. Els socialistes de Molins ens centrarem en les sortides als barris el cap de setmana i en fer visita al mercat del divendres. Aquesta campanya hem decidit no fer cap acte públic a la nostra Vila i el que volem es que tothom que vulgui pugui assistir a l’acte central de campanya que es celebrarà el proper dijous 6 de març al PALAU SANT JORDI de Barcelona amb la presència de José Luis Rodríguez Zapatero, José Montilla, Carme Chacon, Felipe González i Jordi Hereu.


Ja sabeu, qui vulgui anar que truqui a l’agrupació 93 680 0889, hi anirem en autocar.

No hay comentarios: