martes, 5 de febrero de 2008

La Catalunya optimista

El passat cap de setmana els molinencs i les molinenques varem celebrar la 157a edició de la Fira de la Candelera, amb un gran èxit de participació. També com cada any molts polítics ens han visitat, aquest any especialment, ja que el proper 9 de març es celebren eleccions generals. Representants de la pràctica totalitat de les forces polítiques catalanes excepte del PP van aprofitar el cap de setmana per passejar per la nostra Vila i explicar les seves propostes.
El nostre partit va estar representat per la ministra de la Vivenda i cap de llista del PSC per Barcelona, Carme Chacon que una hora abans de visitar-nos va fer la roda de premsa en la que va explicar les propostes que els socialistes fem en matèria d’infrastructures ferroviàries pels propers anys i on destaca l’inversió per a la xarxa de rodalies de Barcelona amb més de 6.000 milions d’euros.
Vull afegir un comentari: ara fa un any que aquesta mateixa Fira va ser l’escenari en el que el PSC de Molins de Rei varem aprofitar per fer la presentació del nostre candidat a l’alcaldia, el Xavi Paz; un cop transcorregut aquest temps vull felicitar a en Xavi i el seu equip que, des de l’oposició ens està demostrant que també es pot treballar per Molins. Estic segur que d’aquí tres anys ho farà des de l’alcaldia. Està clar que varem encertar escollint-lo per liderar el nostre projecte.

No hay comentarios: