lunes, 19 de marzo de 2007

Diumenge, presentació de Xavi Paz al Foment i dilluns aprovem la llista

Cada dia queda menys per les eleccions municipals i tots els partits estén cada vegada mes mobilitzats per aquesta fita. Nosaltres fem la presentació del Xavi Paz aquest diumenge a les 12:00 del migdia a la sala principal del Foment en un acte amb el que contaren amb la presencia de la companya i amiga Carme Chacon vice-presidenta del Congres i amb el suport de diferents alcaldes i alcaldesses d’altres municipis.

També es moment de tancar les llistes electorals i es per això que tenint convocada la una assemblea de militants pel dia 26 per la tarda per aprovar la candidatura que el PSC de Molins de Rei presentarà a les properes eleccions. De ben segur que la nostra llista generarà expectativa i demostrarà una vegada mes la pluralitat que existeix al PSC i el seu entorn. Compliren la llei de paritat encara que això per nosaltres no es una novetat, ja que a les dues darreres convocatòries ja la vàrem complir. Renovaren tant en els noms com en les propostes, una renovació que ha sigut una constant al nostre partit els darrers anys i això només es possible gràcies a la constant incorporació de persones al nostre projecte.

La resta de partits també estan mobilitzats però avui m’agradaria destacar la incorporació del candidat de CiU a la nostra Vila, Joan Ramon Casals, a la blogosfera, amb la seva incorporació son quatre els candidats a la alcaldia que tenen Bloc el primer va ser el Víctor Puntas de ERC-AM desprès el Xavi Paz del PSC que també te pagina web com a candidat a continuació la novetat d’aquestes eleccions el Àlex Maymó de la CUP i ara el Joan Ramon.

No hay comentarios: