domingo, 25 de marzo de 2007

El dia de Xavi Paz

Avui hem fet l’acte de presentació del Xavi Paz com a candidat socialista a la alcaldia de Molins de Rei. I avui el Xavi ha demostrat el per què el vàrem escollir.

La veritat es que el acte a superat les nostres expectatives i, tot i el canvi horari, la sala del Foment estava plena amb gairebé 400 persones.
La veritat es que feia temps que no veia un acte nostre a Molins amb tanta passió i emoció com el que hem viscut avui. Gent de tots els barris de la vila, coneguts i desconeguts, militants i simpatitzants... tots han volgut venir a escoltar i a recolzar al que volem que sigui el nostre PROPER Alcalde.

Hem compartit el moment amb amics com l’Antoni Balmon 1er. Secretari del PSC al Baix Llobregat i alcalde de Cornella de Ll., el Carles Ruiz Alcalde de Viladecans, Antoni Rebolleda alcaldable de Sant Quirze del Vallès i com no, la Carme Chacon Vice Presidenta del Congrés. També varis representants d’entitats de la Vila, però sobretot molts vilatans i vilatanes que volien escoltar al Xavi.

L’acte ha estat rodó. Ha parlat la Carme Chacon i a continuació la Jéssica Revestido i el Lluís Posada, presentadors de l’acte, han donat pas a un vídeo on en poc més de 4 minuts la gent ha vist passar part de l’història dels socialistes de Molins de Rei on també hem pogut conèixer una mica la vida del nostre candidat. Tant el vídeo com el seu discurs el podreu veure properament a la pagina web del Xavi Paz.

Finalment el Xavi a fet una intervenció fantàstica. Al seu discurs ha sapigut sintetitzar, a grans trets, el nostre programa electoral i hem pogut veure la gran capacitat de connexió que té amb la gent, fent del seu eslògan de pre-campanya “A PROP TEU” una màxima en la seva forma de ser i de veure la política.

1 comentario:

Jessica dijo...

Encara m'emociono recordant: "amb vosaltres, el futur alcalde de Molins de Rei: Xavi Paz!!!"

Buff... molt bó!