viernes, 30 de marzo de 2007

La Blogosfera Socialista de Molins arriba a les 24.000 visites

Quatre mesos desprès de inicia l’aventura de la Blogosfera socialista de Molins l’únic que poden dir es, moltes gràcies a tots i a totes els vilatans i vilatanes que ens han visitat.

Som 24.000 visites realitzades a la nostra Blogosfera des de el dia 23 de novembre de l’any passat, que vàrem inicia aquesta aventura. Som conscients que la nostra capacitat d’arribar als ciutadans amb aquest mitja es molt limitada, però precisament per aquest motiu creiem que algú havia de fer l’aposta per començar i per generar debat polític a la Xarxa. Amb el temps son varis els companys i companyes del PSC que han obert el seu bloc i ja son dotze els membres de la Blogosfera. El Xavi Paz, Ferran Espinosa, José Manuel Campesino, Carme Figueras, Esther Espinosa, Joan Barrios, Jordi Espinosa, Pilar Guzman, El Progresista, Jessica Revestido, Carlos Garcia Zafra i jo mateix que amb 5.700 visites al meu blog només puc dir, GRACIES.

Com sempre darrera nostra son varis el polítics de la Vila que han decidit incorporar-se a la moda dels blocs però de moment ningú ha aconseguit tenir tants efectius a la Xarxa i generar tant debat. Som varis els mitjans de comunicació local que utilitzen els nostres articles per il·lustrar les seves informacions.

Però això no es queda aquí, la xarxa ens permet tenir una presencia ràpida i barata al carrer i qualsevol ciutadà que disposi d’una connexió a internet pot accedir a les nostres propostes polítiques ja sigui mitjançant la web del PSC de Molins de Rei o també a la web del Candidat, el Xavi Paz, que en tal sols tres setmanes de vida ha tingut mes de 8.500 visites tot un record que confien que vagi a l’alça els propers dies.

No hay comentarios: