lunes, 12 de marzo de 2007

Joan Barrios i Cesc Castellana a l'Executiva local

El passat dijous dia 8 de març els socialistes de Molins de Rei vam celebrar una assemblea força important. Per una banda vàrem aprovar els trets fonamentals de la campanya electoral de les eleccions municipals i el comitè de campanya que portarà la responsabilitat de intentar com a minin revalidar la victòria que el PSC va obtenir a les passades eleccions amb la Carme Figueras al capdavant.

L’altre tema, però no per això menys important va ser l’elecció del company Joan Barrios com a President de la Comissió Executiva Local i del Cesc Castellana con VicePrimer Secretari. Del Joan podria dir moltes coses però en vull destacar dos, la primera es coherència, parla i actua tal i com pensa i això avui dia es un mèrit, lo segon que vull destacar es que es un referent, m’explico el Joan Barrios es va afiliar al PSC l’any 1980 des de aquell dia a treballat pel socialisme molinenc a molts nivells de responsabilitat tant a nivell de partit, va ser Primer secretari, com institucional a l’Ajuntament de Molins de Rei. Per això molts dels que ara estén fent política al PSC de la nostra Vila saben que el Joan es un referent de present i de futur.

Del Cesc Castellana també podria parlar molt, la seva llarga trajectòria política i sindical i la seva extraordinària capacitat de treball son sense cap mena de dubte dos de les seves característiques principals. Quant a l’any 1999 va donar el pas per incorporarse al projecte que lideraba la Carme molts es van sorprendre i van creure que el seu pas per la política seria breu , però el temps a demostrat que el Cesc es una persona compromesa amb els seus ideals i amb la seva gent i això es molt important per la gent que fent política.

Amb aquestes dues incorporacions a la Comissió Executiva, els i les socialistes de Molins de Rei sumen esforços per assolir els objectius que ens van marcar ara farà gairebé tres anys i mig quant jo vaig assumir la Primera Secretaria del PSC, i es fer que els socialistes tinguem el millor resultat possible a les properes eleccions per aconseguir que la nostra Vila tingui el millor equip possible amb el millor alcalde el Xavi Paz.

Però aquí no acaba la feina, ara be el mes difícil i es consolidar el bon moment que com a partit i col·lectiu estén passant i traslladar els nostres esforços a la campanya electoral. Tot això serà segur una mica mes fàcil ara, ja que els darrers mesos son varis els companys i les companyes que s’han incorporat al nostre projecte una de les quals la Jessica també ho a fet a la blogosfera socialista molinenca, os recomano que li feu una ullada al seu Blog val molt la pena.

1 comentario:

Jessica dijo...

Eii!!!
Estuve en esa asamblea y linkeas mi blog!! Qué sensación!!!
Me encanta.
Gracias!!