domingo, 4 de marzo de 2007

Enquesta Barcelona, emigrants i Barça

Dissabte El Periódico de Catalunya va publica una enquesta realitzada per GESOP on confirma les expectatives que el PSC va diposita en Jordi Hereu quan el vàrem nomenar, i es que segons aquest diari els socialistes tornaren a guanyar les properes eleccions municipals a la capital catalana.

També a El Periódico he llegit una noticia força interessant, ara fa tres anys la Generalitat de Catalunya va posar en marxa mitjançant la Conselleria de Benestar i Família un programa anomenat OPAR per facilitar la tornada dels emigrants catalans i les seves famílies al nostre país, però sobre aquest tema vull destacar l’experiència de una dona, filla d’un molinenc que va marxa de Catalunya al 1952 cap a Veneçuela, fugint del franquisme i que torna ara per culpa del Chavismo com ella o descriu en aquesta entrevista.

Per últim una noticia que no es titular de cap diari ni tant sols els esportius, aquest cap de setmana la secció de Hockey Patins del FC Barcelona ha guanyat la Copa del Rei contra el Reus a Alcoi. Esta clar que per aconseguir la quantitat de títols que te ara mateix la secció de Hockey es fonamental tenir un bon equip i treballar molt. Enhorabona Xavi anem pel bon camí.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Quina diferencia del Xavi al candidat dels de debo.

El Xavi on va trionfa i fa trionfar els que li fan costat.

El de, bueno aquell que treballaba al banc, ja saveu, aquet tot el que toca ho empastifa.

Haurem de fer un pensament i triar la millor opció possible i aquesta es XAVI PAZ, la millor opció per Molins.