martes, 21 de octubre de 2008

Lectures força interessants

Aquets dies tinc una mica mes de temps per llegir i m’agradaria poder compartir algunes de les lectures interessants he tingut a les mans.

Començaré per la campanya presidencial nord-americana, els que em coneixem ja saben que soc un seguidor del candidat demòcrata a la presidència Barak Obama. Al mes gener ja vaig escriure sobre ell, i ara a pocs dies de les eleccions vull recomanar el seguiment de la campanya que esta fent el diari La Vanguardia. Pel que sembla totes les enquestes donem per fet que Obama guanyarà i mes si tenim en conte les declaracions que un Republicà convençut com Colin Powell va fer ahir dient que recolzava la seva candidatura. Confiem que l’avantatge que te en aquets moments el senador demòcrata sigui suficient per arribar a la victòria el proper 4 de novembre.


Sobre els sentiment nacionalista o, més aviat de patriotisme, escriu d’una manera força clara el Javier Marias al Dominical de El País. La veritat és que em sento bastant identificat amb algunes de les coses que diu.
També és interessant l’article de Jorge Urdánoz Ganuza, Doctor en Filosofia, “ Últimas turbulencias en la hélice Navarra” en el que explica el seu punt de vista de la complicada situació política que viu Navarra.




Del diari El País d’ahir una entrevista amb una poetessa Meira Delmar, i una frase “una biblioteca puede cambiar un barrio” i una Vila; llàstima que al nostre poble alguns politics sembla que no llegeixen la premsa.

2 comentarios:

África Lorente Castillo dijo...

Benvolgut Miquel,
Jo no confiaria tant en la victoria de B. Obama. En aquest moment està 5 punts per sobre, no és suficient, tenint en conte que molta gent és incapaç de dir que no el votarà.
Salutacions.
África Lorente

Anónimo dijo...

Hola bona tarda, acabo de descobrir aquest blog. Sóc de Sant Quirze del Vallès i de vostè sabia ben poca cosa excepte que "és germà de" i que treballa al nostre ajuntament com a "càrrec de confiança" guanyant -si es pot dir- prop de 3000 eurikis... en tot cas el voldria felicitar per la seva trajectòria i el compromís que transmet pel seu poble. M'ha sorprés el llistat d'enllaços que proposa, de tot tipus i sense sectarismes. Alguna cosa podria dir als companys de sant Quirze obstinats en tancar blogs que opinen diferent, apart d'altres exemples molt propers al que es coneix com a "estil Bustos".
Moltes gràcies.
Ah, i de l'alcaldessa a la que li donem suport ja no vull ni parlar...
Josep F.