martes, 9 de enero de 2007

Ara les municipals


El diumenge 27 de maig els electors i les electores tornem a les urnes per designar els nostres representants municipals. Els socialistes de Molins de Rei afrontem el repte amb il·lusió i energies renovades i amb molta força, la que ara fa quasi quatre anys ens va portar a ser la força més votada de la Vila, però que un pacte “nacionalista” (IC, ERC-AM, CiU) no va permetre que la nostra companya Carme Figueras arribés a l’alcaldia. Nosaltres sempre hem defensat que l’alcaldia havia de recaure al partit d’esquerres més votat, tal com diu el nostre 1er. Secretari del Partit al Baix Llobregat Antoni Balmón (foto) a El País, com sempre havia passat a la nostra Vila però Iniciativa va creure que el resultat també els legitimava a ells a aconseguir l’alcaldia.
Personalment crec que és legítim el que va passar però també sóc de l’opinió que això no afavoreix la percepció que els ciutadans tenen de la política, sobretot quan veuen que en un mateix mandat el poble té dos alcaldes. Ara bé. dit això hem après dels errors que vàrem poder cometre i ara ens trobem amb un altra oportunitat per exposar als nostres vilatans allò que els socialistes pensem que és el millor per Molins de Rei.
Els i les socialistes de Molins continuarem treballant per ser la primera força política de la Vila i aconseguir els acords necessaris per poder fer un Govern amb el mateix tarannà que ha portat a José Montilla a la presidència de la Generalitat. Creiem que més enllà dels debats dels repartiments de poder de l’alcaldia el que la nostra Vila necessita és un lideratge clar que li permeti veure el futur amb més optimisme, amb uns objectius clars i un model de Vila integrador.
Crec que són moltes les oportunitats perdudes els darrers anys, tenint un model esgotat de poble que no soluciona la gran majoria dels problemes de la gent .Els polítics no podem governar d’esquenes a la gent sense afrontar el reptes que els mateixos ciutadans i ciutadanes ens demanen.
Els i les Socialistes de Molins de Rei estem preparats per afrontar els nous reptes i els nous problemes però també per solucionar els antics, aquells que després de varis anys de govern de la Vila liderat per part de IC, aquest no ha tingut capacitat de solucionar.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

No podeu predicar amb l'exemple de governa la força més votada perquè a la gene no governa la força més votada!!!

Anónimo dijo...

sembla que a l'ivan li agrada molt la poltrona, lo millor de tot és què la finestreta hereva d'altres temps "tal i com figuraba al programa d'un partit" l'han fet més gran.
A veure si fem fora als pirates...de debó.

Anónimo dijo...

Com pot ser que sigueu tant falsos? Perquè a la Generalitat pot governar la força que no ha guanyat les eleccions i a un ajuntament si?
M'agradaria que algú m'ho expliqués... no entenc aquests canvis de pensament...
Algú em respondrà? No ho crec... perquè no hi ha cap argument llògic...