lunes, 29 de enero de 2007

Xavi Paz el millor Alcalde per Molins de Rei



Ahir a la nit els i les socialistes de Molins de Rei vàrem escollir per unanimitat al Xavi Paz com candidat a Alcalde per a les properes eleccions municipals encapçalant la llista socialista.
El Xavi pren el relleu de la Carme Figueras que després de liderar el nostre projecte dos mandats i d’aconseguir guanyar les darreres eleccions deixa el llisto molt alt. Son molts anys de dedicació al projecte socialista i a la nostra Vila, ha estat regidora des de el 1983 fins al juny del 2006 quan va ser nomenada Consellera de Benestar i Família del darrer Govern de Pasqual Maragall, durant aquest anys a estat diputada al Congrés i desprès al Parlament de Catalunya on en l’actualitat es la Portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista. De ben segur que la seva feina continuarà donant fruits a la nostra Vila. Vull agrair a la Carme el seu esforç i la seva dedicació aquest darrers anys. Gràcies Carme.

Amb el Xavi s’obre una nova etapa del PSC a Molins de Rei que, com altres municipis del nostre entorn, fem una aposta per la renovació i per un estil diferent de fer política pensant en la gent , en les seves inquietuds, els seus interessos i dificultats però a l’hora aprofitant l’experiència que ens dóna el ser un partit de govern a molts municipis catalans.
Els socialistes de Molins som ambiciosos, treballadors, oberts i amb perspectiva de futur volem un projecte nou, modern i renovat per al nostre municipi, no poden continuar al “ralenti” del govern de IC que ens porta cap d’immobilisme i que ha convertit Molins de Rei en una Vila sense llum. Nosaltres hem d’aprofitar el màxim del capital que té la nostra Vila i les persones que viuen, treballen o la gaudeixen, per poder tenir un Molins de Rei amb lideratge de debò amb tots els seus potencials.

Volem aprofitar l’experiència dels que ara fa molts anys van iniciar el nostre projecte a Molins, gent com el Joan Barrios el Francesc Lucas, Rafa Giménez, Paco Martínez o el meu pare entre molts altres que allà pel finals del anys 70 van iniciar la feina del PSC que ara tenim. De companys que ja ens han deixat com el Joan Herrero, Pedro Vicente, José A. Comas o mes recentment el Salvador Ladevesa i l'Ernest Ribé que no han pogut veure el que ahir vàrem viure amb la proclamació del Xavi com a candidat, o de les ultimes incorporacions al projecte socialista de MdR, de tots hem après i aprenem cada dia que la nostra tasca és aparentment tant simple com difícil “millorar la qualitat de vida dels Molinencs i les Molinenques”.


El Xavi Paz representa tot això. És el canvi la renovació i també l’experiència, però sobretot es la persona que liderarà el Molins de Rei de demà.
Ara el mes difícil és fer arribar als i les ciutadanes de la nostra Vila les nostres propostes, com volem assolir el repte de tenir una Vila competitiva, amb un nivell d’equipaments alt, amb els problemes de mobilitat resolts, i en definitiva de com resoldre els problemes que la vida diària ens genera.


Ara es el moment de canviar i aposta per un bon equip i jo estic convençut que el millor equip el té el PSC de Molins de Rei amb el Xavi Paz al capdavant.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo estaba alli, y a ti, primer secretario de la agrupación de los socialistas tambie hay que agradecerte el trebajo realizado con un buen final. No es facil liderar un cambio y más cuando te toca tan de cerca... animo y a agnar!!!

Anónimo dijo...

Felicidades por hacer una apuesta de futuro y renovación. Carme Figueras ha realizado un gran trabajo en Molins, pero desde el PSC habeis encontrado el momento adecuado, que no siempre es facil, para hacer una renovación en positivo. Gracias por dar ejemplo a los demas de como continiar un proyecto de municipio, cambiando de lider de manera tranquila y adecuada. Quiero dar animo a Xavi Paz en su nueva etapa y feliciarlo por el apoyo de su partido.

Anónimo dijo...

Hay que ser muy valientes para afrontar la dejadez que presenta la vila, durante tantos años de iniciativa unicamente nos han relegado a un segundo termino, pasando de ser un pueblo lider a ser un pueblo de segunda, Xavi tienes un duro camino pero adelante te apoyamos todos, tu estas limpio, no otros que repiten en su empeño de cogerse al sillón.

Anónimo dijo...

Realmente Molins necesita un cambio, nos lo merecemos.

Anónimo dijo...

Ara teniu que treballar força

Anónimo dijo...

El Xavi no sembla un polític normal, confien que no es transformi com la resta.

Anónimo dijo...

Ara si que m’agrada, força Xavi

Anónimo dijo...

Jo et votaré Xavi

Anónimo dijo...

Cal que us esforceu una mica mira lo que us va passar la darrera vegada.

Anónimo dijo...

Soc de La granja i estic molt contenta de viure aquí però crec que l’ajuntament es bastant cutre i la seva manera de fer també.

Anónimo dijo...

El barrio del Canal necesita un impulso, hasta ahora solo han maquillado el barrio y con eso no basta.

Anónimo dijo...

Aquestes eleccions poden ser molt interessants pues crec que a part de ERC i IC els candidats de CiU i el PSC son molt bons.