jueves, 17 de mayo de 2007

Algú ja es començar a posar nerviós

La campanya entra en el seu últim cap de setmana i ja tenim alguna força política que es començar a posar nerviosa, m’explicaré. Fa uns dies des de el PSC vàrem demanar el Casal d’avis 1er. De Maig per fer un acte amb la Gent Gran de la Vila per la divendres 18 de maig.
Avui al mati en rebut la denegació de la petició del espai per part del actual equip de govern (que no pateixi ningú l’acte el farem encara que sigui al carrer) per no ser aquest un dels que el propi Ajuntament cedeix a la junta electoral per que els partits fem campanya.
Val dir, que si nosaltres hem demanat permís a l’Ajuntament es precisament perquè aquest espai no entrava a la relació de locals i espais municipals cedits a la junta i per aquest mateix motiu vàrem cursar a l’ajuntament la nostra petició tal i com el propi equip de Govern ens va dir ara fa algunes setmanes.

Només diré una cosa mes, MAI un ajuntament DEMOCRATIC a la nostra Vila havia denegat un espai PUBLIC a un partit polític fins ara ni tant sols en època electoral.

Desprès alguns s’omplen la boca de participació i de fer les coses diferent.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

VERGONYA es el que tenen.
Potser no us han donat permís perquè hi ha problemes d'espai???
El casal s'ha quedat petit fa molt de temps i no fan res.
Malgrat la gent que ho porta suposo fa filigranes per poder distribuir la gran quantitat d'actes, activitats, etc que fan.
Encara no volen adonar-se que el centre és molt petit, per la gran participació de gent que hi ha.

Anónimo dijo...

aqui demostren com son realment, uns prepotents i uns totalitaris.

Llastima que tinguin a la gent gran enganyada amb tonteries i els calers els tirin, en comptes de fer coses reals per la gent.

Sempre han sigut així, però ara els farem fora del ajuntament i entrarà una ventada d'aire fresc amb el xavi que regenerarà tot allò que fa mala olor......

son fatx...de debó.

Anónimo dijo...

La verdad es que como al alcalde no le hace falta hacer tantos actos publicos porque ya tiene la Tv de Molins que le da bombo y alquien que tambien le consigue ir a programas en TV, pues a boicotear al PSC en todo lo que se pueda porque es verdad que hay miedo a salir disparado de la poltrona, y eso que se jactan de ser dialogantes, cooperantes etc, etc.