lunes, 5 de febrero de 2007

Balanç de la Fira



Una vegada hem deixat enrere la Fira toca fer-ne balanç. Estic molt satisfet perquè hem pogut escoltar a molta gent i també donar a conèixer al que serà el nostre cap de llista a les properes eleccions municipals, el Xavi Paz.


Ja vaig comentar anteriorment l’expectativa que ha generat a Molins de Rei el seu nomenament. Aquestes jornades han ratificat allò que nosaltres ja varem anunciar i és el gran acolliment que ha tingut la seva elecció entre els i les ciutadanes de la nostra Vila. No hem d’amagar que el Xavi encara és una persona poc coneguda però crec que la seva posada en la primera línia està sent molt positiva i supera les nostres prediccions més optimistes de com rebrien els Molinencs la seva candidatura.


Per la Fira va desfilar gent de tots els partits i en voldria destacar tres: l’Artur Mas, president de CiU que va venir per recolzar al candidat de la seva coalició a la nostra Vila el Joan Ramon Casals; el Xavier Vendrell, diputat d’ ERC i membre de la seva direcció que també va donar recolzament al seu candidat el Víctor Puntas; i el conseller d’Habitatge de la Generalitat Francesc Baltasar, ex alcalde de Sant Feliu de Llobregat i membre d’ IC.

Vull agrair la presència de molts companys i amics del PSC que any rere any ens visiten sens falta com la del company Josep Maria Sala, (Que sempre aprofita per compra alguns arbres i veure amics com els de l’Agrupació Lorquina) Secretari de Formació del PSC, o la de Josep Maria Rañe, ex conseller de treball i actualment diputat al Parlament de Catalunya. També vull agrair la seva visita a la Maria Mas, Tinent d’Alcalde de l’ajuntament de Rubí, a Aintzane Conesa, Regidora de Sant Cugat del Vallès i a Montserrat Gibert molinenca de naixement i actual alcaldessa de Sant Boi de Llobregat entre d’altres personalitats.

Però sobretot vull donar les gràcies als nostres vilatans i vilatanes per venir a veure el nostre estant i per fer-nos arribar les seves inquietuds i les seves propostes, i als nostres militants i simpatitzants pel seu recolzament incondicional.

No hay comentarios: