lunes, 12 de febrero de 2007

Barcelona un model de ciutat, Hereu un model d’Alcalde



Ja sabeu que tinc una predilecció per l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu, per això no vull deixar passar la seva entrevista publicada ahir al El Periódico de Catalunya. També vull fer esment de la seva proposta de crear i potenciar el metro del Baix Llobregat per la línia de Rodalies de Molins de Rei, o el que és el mateix, millorar el transport públic i les seves connexions entre l’àmbit metropolità i la ciutat de Barcelona.

D’ Hereu cal destacar no tant sols la seva visió de futur de la ciutat i del seus problemes sinó també la seva capacitat de veure més enllà, fent de l’àrea metropolitana un espai necessari pel desenvolupament no només de la seva ciutat sinó també dels municipis que l’envolten.

Això és el que els i les socialistes defensem, millorar les nostres ciutats significa també millorar el nostre entorn; només amb una visió amplia aconseguirem els nostres objectius per fer avançar la nostra Vila. Molins de Rei necessita ara més que mai un nou impuls tal i com la resta de ciutats i pobles del nostre entorn fa temps que van iniciar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

No coneixia aquesta predilecció teva, però coincideixo, com sempre, amb tu en el fet d'agradar-me la manera d'afrontar els temes de la ciutat que té l'Hereu. Vaig llegir l'entrevista i em va agradar prou. Crec que ho fa bé, tot i ho dificil d'arribar a l'alcaldia en el moment que ho va fer, i que ho farà millor.

Una abraçada Miquel.