jueves, 8 de febrero de 2007

Blocs interessants



La blogosfera està plena de pàgines interessants i de tot tipus de temàtiques. Com podeu imaginar per mi les més interessants són les de política i avui començaré a destacar-ne unes quantes del PSC i com no podia ser d’altra manera la primera la de Xavi Paz, candidat a l’alcaldia de Molins de Rei; també la del Ramon Bassas, regidor de Mataró i un dels més actius a la xarxa; la d’Antoni Rebolleda, candidat a l’alcaldia a Sant Quirze del Vallès; el blog del Josep Fèlix Ballesteros candidat a l'alcaldia de Tarragona; la de Lourdes Muñoz, responsable de la Dona al meu partit i diputada al Congrés; i dues de les meves preferides la d’Antonio Balmon, Alcalde de Cornellà de Llobregat i la del Miquel Iceta, portaveu del grup Socialista al Parlament de Catalunya i Viceprimer Secretari del Partit.


De la resta vull destacar la xarxa republicana que agrupa a la gent d’Esquerra que desprès del PSC formen el partit més actiu a la blogosfera seguits per CiU i IC però en menor mesura. Per acabar la part política una petita contribució a la campanya presidencial francesa esmentat el bloc de Ségolène Royal, candidata del Partit Socialista a la presidència de la República.


Dels bloggers de Molins voldria destacar a Carles Joan Pi amb un bloc de reculls literaris i fotografies força interessant, a Jordi Espinosa parlant de dret i urbanisme i a Antoni Rigol un molinenc que parla de tot.

També vull recomanar el bloc de Saül Gordillo periodista que inclou un espai molt complert on es pot veure el que passa a la blogosfera o trobar les adreces de pràcticament tots el blocs catalans.

No hay comentarios: